Basecamp weekend Belgie

Buitensport Weekend België

Ben jij een echte avonturier en wil jij er even tussen uit met je vrienden, partner of alleen dan is dit weekend echt iets voor jou.

Tijdens het weekend krijg jij de mogelijkheid om je grenzen te verleggen en even het normale leven te vergeten. Samen met een kleine groep en een gecertificeerde instructeur zal je verschillende soorten outdoor activiteiten uitvoeren zoals: klimmen, abseilen, via feratta, grotten verkennen en mountainbiken. Na een avontuurlijke dag zullen we de dag rustig afsluiten bij de bar en kun je samen nog je verhalen van de dag delen of kan je genieten van eigen tijd voordat je gaat slapen.

 

X2TB4514.jpg
Klettersteig en single pitch zondag Zout

€ 249,-

Inclusief:

 • 2 overnachtingen

 • 2x ontbijt & lunch

 • 1x avondeten

 • 5 verschillende outdoor activiteiten 

 • Materialen voor alle activiteiten

 • Begeleiding van een buitensport instructeur op alle activiteiten

Exclusief:

 • Vervoer van en naar de locatie in de Ardennen

 • Reis en annulering verzekering

 • Tent voor je overnachtingen

 • Avondeten op de aankomst dag (vrijdag)

X1TB3353.jpg

Activiteiten* 

1 dagdeel top rope klimmen op rotsen

1 dagdeel mountainbiken

1 dagdeel via ferrata & abseilen

1 dagdeel speleologie

* Alle activiteiten zijn onder begeleiding van een gecertificeerde instructeur

X2TB4576.jpg
Klettersteig en single pitch zondag Zout

Beschikbare reisdata

Weekend 1: vrijdag 21-05-2021 t/m zondag 23-05-2021(€249,-)

Weekend 2: vrijdag 09-07-2021 t/m zondag 11-07-2021(€249,-)

Weekend 3: vrijdag 03-09-2021 t/m zondag 05-09-2021(€249,-)

X2TB4609.jpg

Dag 1

De eerste dag van de mini vakantie is de aankomst dag in België. Om 20:00 uur heten wij iedereen van harte welkom op de camping. Na het welkom praatje kan iedereen zijn eigen tent opzetten of de al klaargezette tent inrichten. Na het inrichten kan iedereen lekker bijkomen van de reis naar de Ardennen en zich klaarmaken voor het komende weekend.

Klettersteig en single pitch zondag Zout
Image by Alexandra Dech

Benodigheden

Om goed voorbereid je reis te beginnen krijg jij van ons een uitgebreide inpaklijst toegestuurd na het boeken van jouw reis. Hieronder heb jij alvast een lijstje met spullen waar je aan kan denken:

 • Reisverzekering

 • Paspoort/ID kaart

 • Slaapzak, Slaapmatje

 • Tent

 • Regen kleding

 • Kleding 

 • Zonnebrand

 • Mobiel telefoon

 • Fietskleding

Klettersteig en single pitch zondag Zout

Veelgestelde vragen

Heb ik goed bereik met mijn telefoon?


Ja, in België heb je over het algemeen goed bereik met je telefoon. Het kan zijn dat je soms in het dal niet zo goed bereik hebt. In de grot heb je natuurlijk geen bereik :)
Moet ik mijn eigen tent meenemen naar België?


Ja, voor het weekend moet jij je eigen tent meenemen. Heb je geen eigen tent dan is dit geen probleem en kan je er één bij boeken.
Heb ik een reisverzekering nodig?


Ja, het is verplicht een reisverzekering te hebben afgesloten voordat je met ons mee op reis gaat. Let er op dat je de risico sporten (dekking) van je verzekering aan hebt staan. De meeste van onze reizen van namelijk niet onder de standaard dekking
Ik heb nog nooit binnen of buiten geklommen, kan ik nu wel mee met de reis?


Ja dat is geen probleem. Tijdens de activiteit klimmen zijn er verschillende soorten routes te klimmen. Dit verschilt van makkelijk tot heel moeilijk. Iederaan kan dus op zijn eigen niveau klimmen. Daarnaast geeft de gecertificeerde instructeur uitleg over hoe je het beste kan klimmen. Ook krijg je gewoon aanwijzingen tijdens het klimmen om zo de top te bereiken.
Hoe moeilijk is de mountainbike route?


Dit verschilt heel erg per persoon. Onze route wordt geclassificeerd als een makkelijke route.
Moet ik deelnemen aan alle activiteiten?


Nee dit is niet verplicht, je bent vrij om deel te nemen aan de activiteiten. Het is echter niet mogelijk om een restitutie te krijgen als je niet deelneemt aan een activiteit.
Kan ik deze reis ook als individu boeken of moet ik met een groep boeken?


Het is niet noodzakelijk om deze reis te boeken met een groep. Deze reis is op basis van individuele boekingen. Wij brengen alle boekingen samen, tijdens dit weekend besteden wij veel aandacht aan de kennismaking tussen alle deelnemers waarna jij een fantastisch weekend zal beleven met mensen die de zelfde intresse delen voor de buitensport. Natuurlijk kan je deze reis ook gewoon boeken met meerdere mensen en samen als groep deelnemen aan deze reis. Dit is natuurlijk alleen maar gezellig!

Deze boeking valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op www.sto-garant.nl/downloads. U ontvangt een e-mail van STO Garant (info@sto-garant.nl) met informatie over het voldoen van de betaling(en) voor deze boeking. Voor elke ontvangen betaling krijgt u een bevestiging per e-mail van STO Garant. Alle informatie over STO Garant vindt u op www.sto-garant.nl.