Pieterpad 2021 Etappe 1: Pieterburen - Winsum 12km.

Aanmelden is niet meer mogelijk voor deze etappe
Pieterpad 2021 Etappe 1: Pieterburen - Winsum 12km.

Tijd en locatie

22 dec. 2020 09:00
Hoofdstraat 82, 9968 AG Pieterburen, Nederland

Over het evenement

Untouched Travel gaat in 2021 het Pieterpad lopen. Wij zullen jullie op de hoogte houden van onze tocht van Noord naar Zuid. Echter vinden wij het nog leuker om samen met andere mensen deze wandeling te doen. Wil je dus een etappe meelopen dan kan jij je daar gewoon voor opgeven. 

 

Het Pieterpad is de bekendste lange-afstand wandelroute van Nederland. Het pad voert je van Pieterburen aan de Noord-Groningse Waddenkust naar de Sint-Pietersberg in Zuid Limburg en slingert daarbij door een groot aantal verschillende landschappen, afwisselende natuur en gebieden met een uiteenlopende cultuurhistorie.

Wie niet alleen met de voeten wandelt, maar ook met hart en ziel, zal merken hoeveel er onderweg valt te zien en te beleven. Diverse soorten landschappen worden doorkruist: de rijke Groninger klei, de Drentse zandgronden, de Sallandse Heuvelrug, de lommerrijke Achterhoek, het Montferland en tenslotte het langgerekte, gevarieerde Limburg. Ieder gebied heeft zijn eigen karakteristiek, zijn samenspel van boerderijtypen, dorpsuitleg, cultuurlandschap, industrie e.d. Het Pieterpad gebruikt zoveel mogelijk de kleinere (onverharde) wegen en paden.

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
  • Pieterpad etappe 1
    €0
    €0
    0
    €0
Totaal€0