Untouched  Travel 

Thuiskampeer pakketten

Untouched Travel

georganiseerde reizen

Thuis kampeer pakketten 

Is je vakantie geanulleerd of kan je niet op vakantie deze zomer door covid-19 dan vinden wij van Untouched Travel dat heel erg jammer. Wij vinden dat er bij tegenslagen ook kansen zijn, daarom willen wij het camping gevoel naar jullie toe brengen met onze thuiskampeer pakketen. Daarom hebben wij twee pakketen ontwikkeld met bijvoorbeeld een zweedse fakkel, marshmellows en bier van de lokale ondernemer. Verder zult u van ons een waardebon krijgen van 25 euro te besteden voor de volgende Untouched Travel reis en nog veel meer. 

 

Sterren kijken verassings pakket

Het sterren pakket is ontwikkeld voor de mensen die graag een avondje wilt genieten van de buitenlucht om even het camping gevoel te creëren. In het pakket zal u sowieso onze kortingsbon ontvangen van 25 euro van Untouched travel krijgen. Bestel nu deze boks voor 

 

Avond chill pakket 

Avond chill&BBQ verassings pakket

IHet avond chill pakket is ontwikkeld voor mensen die het echt camping gevoel willen krijgen. Laat je verwennen met ons pakket! Het enige wat jij moet doen is je tent en luchtbed opblazen en wat vlees kopen voor de BBQ en jij bent klaar om 1 nacht te kamperen in de tuin.