top of page

Jesse Jagt

Hallo lezer,

Mijn naam is Jesse, 24 jaar oud en ik woon in Groningen. En ik zal jullie in dit stuk mee nemen naar mijn reden om een deel te mogen zijn voor Untouched Travel. 


Vanaf de opleiding Sport en Bewegen kwam ik er achter wat mijn passie is en dat is de buitensport. In een jaar tijd heb ik mogen snuffelen aan de buitensport. Op de ALO heb ik voor de specialisatie gekozen waarin ik kennis heb opgedaan in klimmen, canyoning en hiken. Binnen de opleiding heb ik geleerd hoe ik deze sporten moet uitvoeren maar ook hoe ik deze moet begeleiden en organiseren. Verder heb ik een grote passie voor reizen, zo heb ik met de trein meerdere reizen door europa gedaan met mijn vrienden en ben ik veel op reis geweest voor mijn specialiteit op de ALO.

 
Door al het reizen kwam ik er achter dat er meer is dan alleen school, werk, sporten. Tijdens de outdoor weken kan ik mezelf helemaal kwijt raken in het moment zelf en ben ik even niet bezig met presteren in de maatschappij. Ik ben er achter gekomen dat de activiteit maar een onderdeel van de beleving en het niet het doel. Er staat zoveel meer om heen en het belangrijkste onderdeel is misschien wel met wie je bent. Samen met jullie wil ik deze ervaring delen.

download.jpg
bottom of page