top of page

Mathijs Meijer

Hallo (toekomstige) avonturiers!

Mijn naam is Mathijs Meijer, 24 jaar oud en woonachtig in Assen. Al vanaf jongs af aan heb ik prachtige reizen mogen maken, veelal met mijn ouders. Ik voel me bevoorrecht dat ik op deze leeftijd al zo veel van de wereld heb mogen zien. Ik ben op avonturen geweest in landen zoals: België, China, Cuba, Dominicaanse Republiek, Duitsland, Frankrijk, Indonesië, Kenia, Kroatië, Mexico, Mongolië, Oostenrijk, Peru, Polen, Rusland en Thailand. Hier heb ik onvergetelijke herenneringen opgedaan die ik iedereen gun!

Naast het reizen ben ik tijdens mijn studie Sportkunde opgeleid tot buitensport instructeur. Ik heb meerdere seizoenen gewerkt in het buitenland en ervaring op gedaan met de (buiten)sporten: Boogschieten, Boulderen, Canyoning, Hike en Survival, (wild water)kajakken, (Sport)klimmen, Mountainbiken, Raften, Skiën en Via ferrata.

Tegenwoordig werk ik bij het Alfa-college Sport & Bewegen waar ik naast mijn taken als stage- en event coördinator ook af en toe studenten mag begeleiden in het buitenland binnen de buitensport- en reisbranche.

Hopelijk tot snel bij een toekomstig avontuur!

20210309_173935.jpg
bottom of page