top of page

Wie zijn wij

Untouched Travel is in 2019 opgericht door Jesse Jagt, Daan Voorintholt en Stijn Brasse. Drie vrienden die elkaar kennen via de outdoor specialisatie op de Hanzehogeschool te Groningen. Gedurende onze periode aan de Hanzehogeschool hebben wij onze passie en liefde voor de buitensport en natuur ontwikkeld.

 

Wij hebben door onze outdoorspecialisatie vele verschillende activiteiten in de buitensportwereld mogen beleven en begeleiden. Tijdens deze activiteiten zoals: Raften, Klimmen, Via Verrata, Hiken, Kajakken, Kanoën en Mountainbiken hebben wij met onze mededeelnemers altijd een hoop plezier gehad. Dit plezier, samen met onze gezamenlijke passie en liefde voor de buitensport en natuur heeft geleid tot het oprichten van Untouched travel.

 

Doormiddel van Untouched Travel willen wij onze unieke ervaringen en plezier met de buitensport en natuur delen. Dit is precies zoals wij dat zelf altijd hebben ervaren tijdens onze activiteiten. 

Passie & Liefde

Onze reisorganisatie is ontstaan door onze passie en liefde voor de buitensport. Alle reizen die wij aanbieden of dit nou een kanotocht is in Scandinavië, of een hike week in de Franse Alpen, zijn samengesteld met onze eigen ervaringen. Wij willen door onze reizen de passie en liefde die wij ervaren in de buitensport delen met jullie. 

 

Kleinschalig

Wij van Untouched Travel hebben altijd genoten van de natuur in kleine groepen. En omdat wij onze ervaringen willen delen met jullie houden wij zelf onze groepen tijdens de reizen ook klein. De kleine groepen tijdens de reizen zorgt voor een betere beleving en een persoonlijkere reis. Daarnaast zorgen kleine groepen voor een mindere impact voor de natuur. 

Duurzaam

Omdat wij van Untouched Travel van de natuur genieten, vinden wij ook dat we er wat voor terug moeten doen. Daarom organiseren wij onze reizen en producten zo eco-vriendelijk mogelijk zodat onze ecologische voetafdruk minimaal is. Dit doen wij door zoveel mogelijk gebruik te maken van ecologische verpakkingen in onze voedselpakken en door het compenseren van de Co2 uitstoot die wij jaarlijks produceren met onze reizen. Deze compensatie leveren wij doormiddel van het planten van bomen bij www.treesforall.nl

 

Persoonlijk

Wij van Untouched Travel vinden het belangrijk dat jij een onvergetelijke vakantie beleefd. Daarom kiezen wij voor een persoonlijke benadering met onze reizigers. Onze gidsen en reisleiders zijn geselecteerd voor hun openheid, vriendelijkheid en kennis. Mochten er dingen zijn tijdens de reis dan kunt u altijd bij onze reisleiders zijn en die denken met u mee.

 

IMG_20181026_224801_934.jpg
  • Grey LinkedIn Icon

Mede eigenaar - Reisleider

FB_IMG_1586093248803.jpg
  • Grey LinkedIn Icon

Mede eigenaar - Reisleider

gekke boi.jpg

Daan Voorintholt

  • Grey LinkedIn Icon

Reisleider 

20210309_173935.jpg

Mathijs Meijer

  • Grey LinkedIn Icon

Reisleider 

831a281a4012778509e0ba226e61b1981bfb9dbe_-Andre-Brasse-_MG_4869.jpg
  • Grey LinkedIn Icon

Reisleider - Workshopbegeleider

bottom of page