top of page

Stijn Brasse

Hallo reizigers!

Mijn naam is Stijn Brasse, 27 jaar oud en woon in Groningen. Als klein jongetje ging ik altijd samen met mijn ouders en broertje kamperen. Een deel van deze vakanties brachten wij door in Denemarken, België, Frankrijk en Zwitserland waarbij wij veel wandeltochten maakten door de natuur en bergen heen. Het is tijdens deze wandeltochten dat mijn passie en liefde voor buiten zijn en reizen maken is begonnen. 

Deze passie en liefde is vergroot gedurende mijn opleiding Sportkunde aan de Hanzehogeschool te Groningen. Tijdens de opleiding heb ik als specialisatie Outdoor & Adventure gekozen. Bij deze specialisatie heb ik van alles mogen leren over de buitensport en welke mooie sporten hieronder vallen zoals; klimmen, mountainbiken, wildwaterkajakken, raften en meerdaagse trektochten. Om deze sporten goed te kunnen beoefenen gingen wij vaak vanuit school naar het buitenland om ons zo verder te kunnen ontwikkelen in het geven van deze sporten. Het is tijdens deze reizen dat ik onvergetelijke momenten heb beleefd en vrienden voor het leven heb gemaakt. 

In mijn derde leerjaar heb ik samen met Jesse en Daan een reis mogen organiseren voor een schoolproject. Aan het organiseren van deze reis hebben wij zoveel positieve reacties overgehouden dat het heeft geleid tot het opzetten van Untouched Travel. Dit alles met als doel onvergetelijke reizen organiseren en jullie reizigers een onvergetelijke ervaring bieden.

IMG_20181026_224801_934.jpg
bottom of page